Aanpak

Wij denken in oplossingen.

Aanpak

Wij denken in oplossingen.

Foto 2 Younited Rotterdam The One 35153

VERDIEN JE ZICHTBAARHEID

Natuurlijk kunnen we een tv-commercial voor je maken. Maar alleen als het een oplossing voor je probleem is. Daarom kijken we bij Natwerk liever vanuit de kern wat er nodig is om écht effectief te zijn. Dat doen we met onze cirkelbenadering. In het midden van de cirkels staat de oplossing. Vanuit de oplossing kijken we stap voor stap wat er nodig is om de boodschap bij de doelgroep te krijgen.

Creative oplossing: eerste laag

OWN

Aanpak 1

De eerste is ‘OWN’, waarbij we laten zien hoe je als merk eerst zelf de oplossing kan laden met verschillende eigen middelen en initiatieven. Denk hierbij aan je website, social kanalen, mailings, events, initiatieven, kantoorinrichting of winkel en al het andere dat je zelf in gang kunt zetten.

Creatieve oplossing: tweede laag

PR

Aanpak 2

In ‘PR’ gaan we kijken hoe we mensen over de oplossing kunnen laten praten. We bedenken een concept volgens de wetten van PR. Ook gaan we samen met ons eigen PR-bureau kijken welke slimmigheden we kunnen toepassen om de oplossing écht te laten vliegen.

Creative oplossing: derde laag

MEDIA

Aanpak 3

Bij Natwerk vormt de inzet van media geen simpele invuloefening, maar een luidspreker om de oplossing op een bijzondere manier de wereld in te brengen. Samen met onze partners creëren we een plan met lef waarmee we de perfecte balans vinden tussen impact, frequentie en bereik.

Om deze lagen zo goed als mogelijk uit te werken, werkt Natwerk met in-house experts, dochterbureaus en vaste partners. Zo is er ons social content bureau Unlike, ons eigen PR-bureau en onze digital dochterbureau Bravoure.

Waar ben je naar op zoek?

Dan linken we je gelijk aan de juiste persoon, wel zo handig

Rozenstraat 60-62 / 1016 NX Amsterdam

INSTA / TIKTOK / FB / IN

© NATWERK / CREATIVE AGENCY / 2022