Merkidentieit en campagne

Fox-IT

Merkidentieit en campagne

Fox-IT

Socials, Digital, Activatie/Event & Design

Fox-IT beschermt klanten tegen een onzichtbare vijand: cybercriminelen. Helaas bellen de meeste klanten pas op wanneer er al is ingebroken. Dus ontwikkelden wij een nieuwe internationale merkidentiteit en internationale merkcampagne die het onzichtbare zichtbaar maakt. Zo helpen we voordat het te laat is. Slim en zichtbaar.

ExecutieVoor iedereen zichtbaar

We laten overal het blauwe licht van Fox-IT schijnen op ogenschijnlijk onschuldige situaties. Zo maken wij voor iedereen duidelijk wat de onzichtbare risico’s zijn.

ExecutieFox-IT worldwide

Fox-IT goes international. Gestart in Nederland, toen Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk, Australie en de Verenigde Staten met inzet van onze campagne en de serie: ‘Behind the screens’ video’s, waarin Fox-IT specialisten een kijkje achter de schermen geven. Make the invisible visible voor iedereen.

ResultaatHet merk in beweging

Van Fox-IT naar NCC Group, ons gedachtegoed wordt steeds verder uitgebreid. Actief in vier landen, op IT events en onder een steeds grotere groep ondernemers in het midden en klein bedrijf. En de naamsbekendheid blijft stijgen. Stay tuned voor de laatste brandcracker scores.


Een internationale merkidentiteit en merkcampagne.

200720 banner 1200x1200 NCC Group CTA geanimeerd 1

Waar ben je naar op zoek?

Dan linken we je gelijk aan de juiste persoon, wel zo handig

Rozenstraat 60-62 / 1016 NX Amsterdam

INSTA / TIKTOK / FB / IN

© NATWERK / CREATIVE AGENCY / 2022