Samenwerken

Wij gaan voor partnerships.

Samenwerken

Wij gaan voor partnerships.

2207 964ae1550623c856c25fb36985ae34aa

INTEGRATED CAMPAIGN

Wij geloven in echt samenwerken. Dat betekent dat we naast je staan en je adviseren. En af en toe samen de stoute ondernemersschoenen aantrekken.

Ondanks dat bedrijven nogal eens als een raket gaan op de aandelenbeurzen, lijkt het veel moeilijker om écht bestendige omzetgroei te realiseren. Dat vraagt om partners die niet alleen in de P van promotie denken, maar je helpen je bedrijf te laten groeien. Natwerk zegt daarom geen ‘ja en amen’ en we zijn geen worstenfabriek. We geven je namelijk liever wat je nodig hebt.

2207 964ae1550623c856c25fb36985ae34aa
Krikkie packshot achtergrond

Zo dagen wij de oorspronkelijke vraag uit en komen we als partner naast je staan. Samen kijken we waar de groeibarrières liggen en hoe we die uit de weg ruimen. We gaan een partnership aan die is gestoeld op vertrouwen. Want we willen én je sales boosten, én je winstgevendheid op lange termijn waarborgen. Zo bouwen wij sterke merken en lange relaties.

Dat betekent soms ook dat we niet alleen samenwerken, maar ook samen ondernemen. Natwerk gaat namelijk nog wel eens voor de next mile met onze klanten. Zo hebben we ons eigen limoncello merk Bello Limoncello en openden we onlangs samen met één van onze trouwste klanten, Febo, een eigen Natwerk franchise in hartje Amsterdam. Over vertrouwen gesproken.


Febo fashion
Een joint venture voor Febo merchandise.

002 pers 37951
2021 02 03 FEBO Rozengracht04

Het gaat lekker met Febo. Het snack-imperium dat de familie De Borst met Amsterdams gogme opbouwde, kleurde de kaart van de Randstad al lang geleden geel – en sinds 2015 rood ‘met verfijnd wit’. Natwerk transformeerde het merk tot een cultureel fenomeen. Met een vegetarische Vebo, een Febo Drijf In op de gracht en natuurlijk de Febo fashion, werd het merk een schoolvoorbeeld ‘lovebrand’ dat men maar al te graag probeert te kopiëren. Ondertussen gaat de verovering van de rest van Nederland gestaag door. We praten ondertussen over circa 85 winkels. En sinds een dik jaar is Natwerk er daar één van. We sloegen de handen ineen met Febo en openden ons eigen filiaal op de Rozengracht, inclusief infinity trekmuur. Het ultieme bewijs van een echt partnership op basis van vertrouwen en ondernemersdrift.

Waar ben je naar op zoek?

Dan linken we je gelijk aan de juiste persoon, wel zo handig

Rozenstraat 60-62 / 1016 NX Amsterdam

INSTA / TIKTOK / FB / IN

© NATWERK / CREATIVE AGENCY / 2022